Proefles kids en jeugd

Een proefles is gratis. Meld je hier even aan.

Strippenkaart

Een strippenkaart geeft je de mogelijkheid om 6 lessen mee te trainen om erachter te komen of aikido wat voor je is. Je kunt slechts 1 keer een strippenkaart kopen. Daarna word je lid of niet. Vraag naar het formulier voor de strippenkaart in de dojo. De kosten kun je overmaken op NL61.TRIO.0197.6621.45 t.n.v. Aikido Alphen onder vermelding van “strippenkaart” en je naam.

  • strippenkaart kinderen € 35
  • strippenkaart volwassenen € 50

Lidmaatschap

Je kunt je per direct inschrijven voor onbepaalde tijd bij Aikido Alphen. Dan kun je gebruik maken van alle lessen die geschikt zijn voor jouw niveau. De opzegtermijn is 1 maand. Het maandbedrag betaal je het hele jaar door, dus ook tijdens de vakanties.

Als je lid wordt betaal je eenmalig inschrijfkosten van € 15.

Vraag in de dojo naar het formulier voor inschrijving. Betaling gaat per automatische incasso. Per 1 september 2021 gelden de volgende tarieven:

  • lidmaatschap kinderen – € 26 per maand
  • lidmaatschap volwassenen – € 32,50 per maand

Bondscontributie verplicht

Lidmaatschap bij Aikido Alphen verplicht je tot lidmaatschap bij de nationale aikidobond Dutch Aikikai Foundation. Hiermee ben je ook automatisch lid van Aikido Bond Nederland. Dit kost jaarlijks voor volwassenen € 35 en voor kinderen en jongeren € 15.

kosten aikido alphen