Nieuwe docent en trainingstijden 2023

Vanaf heden zal Anni de zaterdagles voor volwassenen op zich nemen. Hij heeft een mooi programma opgebouwd dat het beste tot zijn recht komt in anderhalf uur. Vandaar dat de les nu van 12:00 tot 13:30 duurt. Van harte aanbevolen!

Zomerrooster 2022

De trainingen voor volwassenen worden tijdens de zomer verzorgd door Martin, Erwin en Frank. Iedere woensdag van 19:00 – 21:00. Het reguliere rooster start op woensdag 24 augustus. De kinderlessen starten weer op zaterdag 27 augustus.

Aikido Alphen KIDS krijgen een nieuwe gekleurde band

Het jaar is afgesloten met een kijkdag voor de ouders. Alle kinderen konden laten zien hoe goed ze kunnen samenwerken en hoe makkelijk ze al kunnen rollen en vallen.

Jeugd doet eerste volwassen examen

Ikkyo, shihonage, iriminage. Waar we met de kinderen beginnen met namen als de cola-techniek en de stop-techniek, leert de jeugd de officiƫle Japanse namen kennen. De eerste lichting heeft nu dan ook examen gedaan volgens het volwassen systeem. Daarmee hebben ze de 6e kyu verdiend en dragen ze weer een witte band. Voor deze graad wordt verwacht dat ze serieus kunnen oefenen. De oudste jongeren zullen na de zomervakantie dan ook gaan meedraaien met de volwassenen.

Stagiair

Vanaf oktober 2021 hebben wij een stagiair. Hij heet Matthijs en zal ons ondersteunen bij de jongste kindergroepen. Zelf doet hij aikido in de tienplus groep en is hij bezig om zich voor te bereiden op het zesde kyu examen. Welkom Matthijs!

Matthijs de stagiair bij Aikido Alphen KIDS

Eerste ministage een feit

Op zaterdag 24 september werd de eerste ministage gehouden na aanleiding van het bezoek van Christian Tissier aan Nederland de week ervoor. Met een enthousiaste groep is er stevig getraind.